Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj a inițiat o dezbatere referitoare la crearea noii sigle, care va fi reprezentativă pentru identitatea vizuală a Asociației. Schimbarea denumirii din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Plus în A.D.I. Țara Silvaniei s-a produs în urmă cu trei săptămâni, atunci când Adunarea Generală a Asociației a hotărât în unanimitate noua denumire.

La dezbatere au participat lături de aparatul tehnic al Asociației, reprezentanți ai principalelor instituții de istorie, cultură, artă, administrație publică din județ și creatori de logo-uri. S-a alăturat demersului și președintele Consiliului Județean Dinu Iancu-Sălăjanu.

Dezbaterea a vizat în principal identificarea unor forme de reprezentare a Asociației în mediul vizual, într-un context geografic  și istoric reprezentativ pentru activitatea și scopul A.D.I. Țara Silvaniei.  Au fost discutate primele idei care să îmbrace forma de reprezentare a asociației sub forma unei sigle, urmând să fie desenate primele schițe în acest cadru.