Turiştii care vizitează Zalăul, dar şi iubitorii de artă din întreg judeţul, care intenţionează să achiziţioneze suveniruri specifice meleagurilor sălăjene au la îndemână, magazinul “Sălaj Shop”.

Aici, cei interesaţi vor putea achiziţiona şi admira modele de produse suvenir, produse artizanale sau replici în miniatură a unor obiective turistice din Sălaj.
Vezi magazinul on-line…

Turiștii care vizitează Castrul roman de la Porolissum -Moigrad şi doresc suveniruri specifice meleagurilor sălăjene au la îndemână, magazinul “Sălaj Shop” situat la urcarea înspre Complexul Arheologic Porolissum.

La magazinul de suvenire al Sălaj Plus vă așteaptă un suvenir –  produs autentic, reprezentativ pentru județul Sălaj ce vă va ajuta să vă amintiți cu drag de Ţara Silvaniei!

Veți găsi aici un suvenir sau un cadou potrivit pentru cei dragi : de la căni personalizate sau din ceramică de Zalău, la produse din lavandă, împletituri din nuiele ori din paie, podoabe și replici istorice până la magneți de frigider, cărți poștale și vederi.

Vino să le descoperi!