Sprijină Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Plus prin redirecționarea impozitului pe venit, ajută-ne să ne continuăm proiectele pentru promovarea județului Sălaj.

Atunci când completezi declarația pentru direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, nu renunțați la banii dumneavoastră, ci aveți oportunitatea de a decide cum să fie cheltuite sumele care se rețin lunar din salariu.

Până în 25 mai 2021 puteți depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale unde sunteți arondat (registratură), sau puteți trimite formularul prin Poştă, cu confirmare de primire, la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţineți.

Dacă vi se pare prea complicat, găsim o variantă să le colectăm noi de la dumneavoastră și să le depunem. Contactați-ne dacă vreți să intervenim la adresa de mail: office@salajplus.ro sau la telefon: 0787 620 680.

Puteți dona 3.5 % din impozitul pentru veniturile din perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2020, iar în 2021 formularul poate fi depus cu valabilitate de 2 ani.

Care sunt pașii:

  1. Descarci formularul pentru anul 2020: Declarația 230 – Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Plus
  2. Completezi Secțiunea I (pagina I) cu datele tale. Am completat noi datele asociației la secțiunile relevante din formular.
  3. Bifezi la secțiunea 2, dacă ești de acord să donezi pentru 2 ani consecutivi.
  4. Depui personal formularul (până la 25 mai 2021) la sediul Administraţiei Fiscale unde ești arondat, sau poți trimite formularul prin Poştă, cu confirmare de primire, la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţineți.

Dacă e prea complicat ne scrii un email la adresa office@salajplus.ro, sau ne contactezi la telefon 0787 620 680 și le colectăm noi de la dumneavoastră pentru a le depunem.

Descarcă FORMULARUL de aici!

Vă mulțumim!