A.D.I. Țara Silvaniei intră într-o nouă etapă de dezvoltare. Primii pași în acest sens au fost făcuți, joi, 18 noiembrie 2021, în cadrul unei prime întâlniri cu o parte din reprezentanții U.A.T.-urilor din Sălaj. În cadrul deschiderii discuțiilor, președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a sintetizat contextul întâlnirii: „VREM SĂ CREȘTEM ATRACTIVITATEA ȘI VIZIBILITATEA SĂLAJULUI CA DESTINAȚIE TURISTICĂ”.
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei a prezentat într-o sinteză proiectele, activitățile și propunerile legate de ceea ce înseamnă aderarea primăriilor din județ la A.D.I. Țara Silvaniei.
Discuțiile au fost centrate pe structurarea resurselor și noile tehnologii de digitalizare în domeniul turismului. O primă formă de acest fel o reprezintă noua aplicație la nivelul județului: Sălaj: Tara Silvaniei, care este disponibilă pentru sistemele de operare Android și IOS și va fi lansată oficial în primăvara anului 2022.
O parte din intervenții s-au concentrat și pe efortul comun de atrage împreună finanțări din diferite surse și de a implementa proiecte cu rezonanță pentru comunitățile sălăjene.
Considerăm că a fost o întâlnire de bun augur și mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au onorat cu prezența!