Ediția online 5-14 iunie 2020 În toată lumea în același timp!

120 de filme de maxim 4 minute grupate în secțiunile Festivalului de Film de Foarte Scurt Metraj din acest an.

Filmele competiției internaționale din acest an vorbesc cu umor sau cu sensibilitate despre singurătate și incertitudine, despre ecologie și pericolul încălzirii globale, despre îndrăgostiri, despărțiri și relații virtuale. Nu mai puțin interesante sunt însă și celelalte secțiuni tematice: Paroles de femmes – filme feminine și feministe, Familiale – selecția pentru copiii, selecția franceză sau selecția de filme decadente Trash&Glam, prezentată pentru prima dată publicului român.

Începând cu ediția de anul trecut a Festivalului Internațional de Film de Foarte Scurt Metraj, Consiliul Județean Sălaj a susținut, în calitate de Organizator local, accesul publicului local la acest eveniment cultural internațional inedit.

Ne bucurăm să vă putem invita și în acest an să participați la acest eveniment – într-o ediție online, făcută posibilă de întreaga echipă de organizatori, parteneri și sponsori, în contextul dificil  traversat. Chiar dacă suntem foarte aproape, de startul ediției online a Festivalului (5-14 iunie  2020 În toată lumea în același timp!) vă putem propune o a 22 -a ediție a evenimentului în acest an și vă invitam să deveniți nu doar spectatori/participanți în cadrul manifestării dar și partenerii acestui eveniment propunându-l colegilor, colaboratorilor, prietenilor Dvs.

Pentru a viziona filmele festivalului, cu subtitrare în limba română și alte 6 limbi, intrați între 5 și 14 iunie pe www.trescourt.com și accesați harta care menționează toate locurile festivalului. Alegeți orașul Zalău și veți obține gratuit codul de acces de la Consiliul Județean Sălaj, organizatorul local al festivalului. Odată recuperat acest cod, vizionarea filmelor festivalului e la un clic distanță.

Ca în fiecare an, la sfârșitul vizionării, veți putea vota cele 3 filme preferate din Competiția internațională. Premiul internațional al publicului va fi acordat filmului care a obținut cele mai multe voturi din întreaga lume.

Așadar :

Pas 1: accesați www.trescourt.com

Pas 2: alegeți Zalău de pe harta cu locurile Festivalului

Pas 3: cod de acces recuperat de la Consiliul Județean Sălaj (www.cjsj.ro și fb/Consiliul Judetean Sălaj)

Codul de acces  necesar pentru vizionarea filmelor înscrise în Festival este disponibil accesând: www.cjsj.ro și fb/Consiliul Judetean Salaj în perioada de derulare a evenimentului 5-14 iunie a.c.

Vezi aici mai multe informații!

Toate informațiile disponibile în acest moment despre ediția a 22-a a Festivalului Internațional de Film de Foarte Scurt Metraj le regăsiți pe site-ul www.cjsj.ro /Actualitate (http://www.cjsj.ro/index.php/actualitate2/322-festivalul-international-de-film-de-foarte-scurt-metraj-2020-editie-online) și pagina de FB – fb.com/Consiliul Judetean Salaj, platforme pe care veți regăsi în curând și codul de acces pentru a putea viziona filmele înscrise în Festival în acest an.