Pup-o mă!

admin EVENIMENTE , ,

„Pup-o, mă!”,  primul film de lung metraj produs de sălăjenii Alin Panc și Văru’ Săndel, în care  joacă și zălăuanul Cosmin Seleși, va rula din nou la Zalău  luni, 21 ianuarie 2019, de la ora: 15.00, 17.00 și 19.30, la Centrul de Cultură şi Artă a Judeţului Sălaj.

Prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat joi ( 17 ian.) între orele 15.00 – 18. 00, vineri ( 18 ian. ) între orele 13.00 – 16.00, sau luni ( 21 ian. ) începând cu ora 12.00 – la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.  

Ideea filmului îi aparţine lui Alin Panc, iar acesta şi Văru Săndel sunt şi producători filmului.

Din distribuția „Pup-o, mă!” fac parte Alexandru Pop (Varu Săndel), Cosmin Seleși, Alin Panc, Cătălina Grama, Constantin Cotimanis și Alexa Tofan.

”Se iau trei flăcăi strașnici, care au trăit de când se știu la stână, două mândre de oraș, aflate într-un mare impas și un baci hapsân. Tradiția spune că mândra pupată de Ziua Lânii rămâne a ta pe viață. Bică (Cosmin Seleși), Tică (Alin Panc) și Horică (Alexandru Pop Săndel) au trecut de mult timp de vârsta însurătorii, dar mai au o șansă anul acesta și trebuie să profite de ea. Acum încep problemele, ei sunt trei, ele două, apare și un strigoi, se aud împușcături, ziua e pe cale să se sfârșească, fetele de oraș nu sunt de nasul lor. Le vor pupa? Cine va rămâne fără pereche? Cum se va termina povestea? În mod sigur cu hohote de râs, demne de comedia românească a anului.”

You May Also Like..

HAI–HUI prin Munții Plopișului

– invitație la mișcare –  călare (pe biciclete) sau pe jos (cross) într-o poveste de vară! O zi de vară […]

Foto: Marius Cinteză

Tabăra foto… la final

Un mesaj la final de tabără … ” Vă mulțumim pentru tot , a fost o experiență de neuitat. Sunteți deosebiți […]

Festivalul Produselor Handmade

PETALE-N VÂNT –  Proiect educaţional de caritate şi voluntariat Ediția a V-a, C.A.E.N. 2019            Proiectul educaţional de caritate şi […]