Petale-n vânt

Elevi şi cadre didactice reprezentând 28 de instituţii de învăţământ din judeţul Sălaj vor participa sâmbătă, 10 iunie, între orele 10.30 şi 12, la o nouă ediţie a Festivalului produselor handmade “Petale-n vânt”. Evenimentul se va desfăşura pe platoul de marmură şi se doreşte a fi o lecţie de viaţă, omeni, caritate şi voluntariat.
Manifestarea va cuprinde, pe lângă vânzarea la stand a produselor realizate de elevi în cadrul fiecărei instituții participante, și alte activități distractive, care îi vor încanta pe copii, printre care concursuri sportive, desene pe asfalt, pictură pe faţă ori un program artistic susţinut de Ella Bella.
Festivaul face parte din Proiectul educaţional “Petale-n vânt”, iniţiat de Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalău şi aduce în atenţia comunităţii sălăjene activităţi caritabile şi de voluntariat desfăşurate de elevi şi profesori în parteneriat cu diverse instituţii. Proiectul în sine urmăreşte oferirea unui sprijin financiar pentru 25 de copii cu probleme grave de sănătate, susținuți de Asociația “Suntem părinți, nouă ne pasă” din Jibou. Acţiunea se desfăşoară la nivel regional, peste 50 de instituţii de învăţământ din județele Sălaj, Cluj, Bihor, Alba, Brașov, Suceava şi Bistriţa fiind partenere în cadrul acestui proiect de succes.

PROGRAM