”Oameni și Datini”

admin ANUNȚURI, EVENIMENTE , , ,

În cadrul Expoziției Naționale de Fotografie Etnografică „Oameni și Datini” – ediția a V-a, organizată de Centrul Cultural „Reduta” Brașov vor fi expuse și trei fotografii realizate în Sălaj cu ocazia Taberei de Fotografie „Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste”, ediția a II-a (2018).
Este vorba despre fotografii semnate de Mirel Matyas – „Nea Mitru fierarul” realizată la Cheud la fierăria lui Cozma Dumitru, „Trei feciori” realizată la biserica de lemn din Ulciug și de Both Gyula – „Pâinea de casă” realizată la casa tradițională a doamnei Florica Criste din Cizer.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 2 decembrie 2019 – 10 ianuarie 2020 la Centrul Cultural „Reduta” din Brașov.
Tabăra de Fotografie „Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste” este organizată de Foto Clubul ”Varadinum” Oradea și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, cu sprijinul  Asociației de Dezvoltare Comunitară „Sălaj Plus”.
prof.Mirel Matyas
Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zălau
 

You May Also Like..

Frumusețile și tradițiile Sălajului

A trei ediție a taberei de fotografie ”Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste” este obiectul unei expoziții de fotografie ce a fost […]

„Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste”

Va fi o selecție din fotografiile făcute în Sălaj, astfel încât să acoperim, pe cât se poate, toate locațiile vizitate.

Sărbători frumoase și La mulți ani!

”Țâne gazdă masa-ntinsă și lumina-n geam aprinsă, Că-i vremea umblatului, peste vatra satului…” Echipa A.D.I. Sălaj Plus