”Oameni și Datini”

admin ANUNȚURI, EVENIMENTE , , ,

În cadrul Expoziției Naționale de Fotografie Etnografică „Oameni și Datini” – ediția a V-a, organizată de Centrul Cultural „Reduta” Brașov vor fi expuse și trei fotografii realizate în Sălaj cu ocazia Taberei de Fotografie „Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste”, ediția a II-a (2018).
Este vorba despre fotografii semnate de Mirel Matyas – „Nea Mitru fierarul” realizată la Cheud la fierăria lui Cozma Dumitru, „Trei feciori” realizată la biserica de lemn din Ulciug și de Both Gyula – „Pâinea de casă” realizată la casa tradițională a doamnei Florica Criste din Cizer.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 2 decembrie 2019 – 10 ianuarie 2020 la Centrul Cultural „Reduta” din Brașov.
Tabăra de Fotografie „Sălaj. Frumusețe, Tradiție, Poveste” este organizată de Foto Clubul ”Varadinum” Oradea și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, cu sprijinul  Asociației de Dezvoltare Comunitară „Sălaj Plus”.
prof.Mirel Matyas
Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zălau
 

You May Also Like..

BUCĂTĂRIA HOINARĂ SE ÎNTOARCE

Luni, 2 decembrie, în prezența a peste 700 de iubitori de tradiție și rost, a fost lansat la Hotelul J.W. Marriott din București, cel mai nou album de fotografie al artistului bucureștean Răzvan Voiculescu.

Fotografii din Sălaj

Fotografiile din Sălaj, realizate in cadrul Taberei de Fotografie ,,Sălaj-Frumusețe, Tradiție, Poveste” vor fi expuse în Castelul din Ujgorod, Ukraina […]

Grupul Vouă prezintă

Și râsul ne unește În mod sigur, cel mai bun spectacol de umor și muzică, la care părinții pot veni […]