Publicul sălăjean îi va putea reîntâlni pe o parte din îndrăgiții actori ai Teatrului Național Cluj în 15 mai, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, unde dramaturgul sălăjean Flavius Lucăcel își va prezenta comedia “Corporația”.

O piesă de teatru în ritm extrem de alert, în care totul este facut pe fugă, ironizează subtil viața de zi cu zi în care suntem prinși cu toții. De la trezitul în viteză, spălatul și mâncatul în viteză, îți saluți soția în viteză – pe copii nu, pentru că nu ai avut timp – fugi la serviciu aruncând, tot în fugă, cu salutări în stânga și în dreapta, apoi rămâi încordat întâlnire după întâlnire, zi după zi, și tot așa. O nebunie cotidiană, ale cărei aspecte hilare și ale ei aparențe vor fi jucate în fața publicului sălăjean.

În distribuție îi veți regăsi pe Radu Lărgeanu, Matei Rotaru, Miron Maxim, Cătălin Herlo, Cătălin Mocan, Alexandra Tarce, Calita Nantu, Diana Ioana Licu și Branic Antonio. Coregrafia este semnată de Mario Grosu, regia Chris Nedeea, iar partea video este asigurată de Sorin Luca.

Spectacolul este  prezentat de Centrul de Artă și Cultură al Județului Sălaj în parteneriat cu Teatrul Nomad, producător fiind Mario Dance Atelier, în timp ce Epic Entertraining este producător asociat.

Sursa: Salajul pur si simplu