Exercițiu de implicare comunitară

admin EVENIMENTE , , , , ,

Specialiștii în psihologia poporului român spun despre noi că avem câteva atuuri foarte mari: inteligența, creativitatea și combativitatea, dar că cel mai mare minus este neîncrederea și neimplicarea în acțiuni comune, care să miște comunitățile locale înainte.

Haideți să începem să schimbam acest minus într-un plus, chiar de sâmbătă!

Și nu orice sâmbătă, ci în 8 aprilie, de sâmbăta Floriilor. Orice gospodar vrednic, trebuie să își pună la rând bătătura și să întâmpine așa cum se cuvine marea sărbătoare a Învierii.

 

Noi vă propunem un exercițiu de implicare în comunitate: să mergem până la Bădăcin și să dăm o mână de ajutor oamenilor de acolo, să văruim copacii din curtea casei lui Maniu, să adunăm plasticele și la final, să ne bucurăm de celebrele plăcintele pe care le pregătesc femeile din sat pentru noi!

 

Ne întâlnim la ora 11, în curtea școlii din Bădăcin 🙂

 

Pentru acest exercițiu, și-au dat mâna: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Plus, Colțul Românesc, Fundația pentru Educație și Dezvoltare Locală Agapis, Parohia Ortodoxă Bădăcin, Parohia Greco-Catolică Bădăcin, Corul ortodox din Bădăcin, Centrul de Informare Turistică Pericei, Primăria Pericei și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Șimleu Silvaniei.

Cele trebuincioase curățeniei ne sunt puse la dispoziție de către Gimi Home Zalău.

You May Also Like..

Jazz la Centru! Mircea Tiberian & Nadia Trohin

Mircea Tiberian & Nadia Trohin: „La margine de Bucureşti”  Marți, 3 aprilie 2018, ora 19, sala „Dialoguri europene” de la Centrul […]

Târg de Produse Tradiţionale şi Meşteşugăreşti la Cehu Silvaniei

Cea de a IV-a ediţie a Târgului de Produse Tradiţionale şi Meşteşugăreşti se va desfăşura sâmbătă, 24 martie, în intervalul […]

Sărbători liniștite și La mulți ani!

Echipa A.D.I. Sălaj Plus vă urează sărbători frumoase!