Centenar Zalău – 1 Decembrie!

admin EVENIMENTE , ,

Peste 20 de mici producători și meșteri populari din Sălaj, și-au prezentat produsele și îndemânarea cu ocazia Zilei Naționale a României.

            Cei prezenți au avut posibilitatea să-și cumpere daruri frumoase pentru cei dragi, făcute cu iscusință și un strop de suflet, din Țara Silvaniei, precum: dulcețuri, produse apicole, produse cosmetice, țesături, coșuri și obiecte din nuiele, vin, pălincă, cidru, și multe alte lucruri frumoase pregătite și puse spre vânzare.

La finalul defilării, pe scena amplasată pentru eveniment, a avut loc un spectacol de muzică patriotică și folclor oferit de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Specialiștii Muzeului Județean de Istorie și Artă Zalău au fost prezenți cu ateliere educaționale interactive, tematice, potrivite pentru orice vârstă.

Evenimentul este organizat de către Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Plus, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, Consiliul Județean Sălaj, Instituția Prefectului Județului Sălaj,  Primăria Municipiului Zalău și Crucea Roșie Sălaj și alte instituții din Sălaj.

You May Also Like..

Tradiții sălăjene de 1 Decembrie la Zalău. Pe platou

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară […]

Sălaj – Frumusețe, Tradiție, Poveste”

Vernisajul expoziției de fotografie „Sălaj – Frumusețe, Tradiție, Poveste” Joi, 15 noiembrie 2018, începând cu ora 18, la Galeria Centrului […]

Centenar Călător

Cei de la MJIAZ sunt pregătiți de „Centenar călător”, un autobuz- expoziție dedicat valorizării contribuției sălăjenilor la înfăptuirea României moderne. […]