Centenar Zalău – 1 Decembrie!

admin EVENIMENTE , ,

Peste 20 de mici producători și meșteri populari din Sălaj, și-au prezentat produsele și îndemânarea cu ocazia Zilei Naționale a României.

            Cei prezenți au avut posibilitatea să-și cumpere daruri frumoase pentru cei dragi, făcute cu iscusință și un strop de suflet, din Țara Silvaniei, precum: dulcețuri, produse apicole, produse cosmetice, țesături, coșuri și obiecte din nuiele, vin, pălincă, cidru, și multe alte lucruri frumoase pregătite și puse spre vânzare.

La finalul defilării, pe scena amplasată pentru eveniment, a avut loc un spectacol de muzică patriotică și folclor oferit de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Specialiștii Muzeului Județean de Istorie și Artă Zalău au fost prezenți cu ateliere educaționale interactive, tematice, potrivite pentru orice vârstă.

Evenimentul este organizat de către Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Plus, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, Consiliul Județean Sălaj, Instituția Prefectului Județului Sălaj,  Primăria Municipiului Zalău și Crucea Roșie Sălaj și alte instituții din Sălaj.

You May Also Like..

HAI–HUI prin Munții Plopișului

– invitație la mișcare –  călare (pe biciclete) sau pe jos (cross) într-o poveste de vară! O zi de vară […]

Foto: Marius Cinteză

Tabăra foto… la final

Un mesaj la final de tabără … ” Vă mulțumim pentru tot , a fost o experiență de neuitat. Sunteți deosebiți […]

Festivalul Produselor Handmade

PETALE-N VÂNT –  Proiect educaţional de caritate şi voluntariat Ediția a V-a, C.A.E.N. 2019            Proiectul educaţional de caritate şi […]